Ny uddannelseskonsulent i VUC ERHVERV Sjælland

Tim Brandstrup er pr. 1. februar ansat som uddannelseskonsulent.

Tim bliver en del af vores stærke konsulentteam, som nu består af 4 uddannelseskonsulenter og erhvervschef Flemming Nielsen.

Alle konsulenter dækker hele området.

Tim kommer med et stort netværk fra Vestsjælland, som vi glæder os til at udbygge sammen.

Tim kommer også med en lang erfaring fra detailbranchen – han ved, hvad der skal til for at få efteruddannet og tiltrukket arbejdskraft i små og mellemstore virksomheder.

Flere gode historier

Bernt Dickow og Flemming Højbjerg, Vej og Park i Nakskov .
18. december 2019Som ordblind får du gode værktøjer og huskeregler Det kan føles som et tabu at være ordblind. Der er derfor et stort behov for at sætte opmærksomhed på ordblindhed, og hvorfor et ordblindekursus kan gøre en forskel for den enkelte medarbejder. VUC Erhverv Sjælland tilbyder ordblindeundervisning for voksne, der ønsker at blive bedre til at læse og skrive. Medarbejderne fra Vej og Park i Lollands Kommune har været glade for dette tilbud.
Charlotte Munch og Bianca Kehlet Bruhn Kofoedsminde
18. december 2019Man kan altid blive bedre til dansk Otte medarbejdere fra administrationen på Kofoedsminde på Lolland har været på kursus hos VUC i skriftligt dansk. De var glade for at kurset kunne holdes hos dem selv. Inden kursets start blev deltagerne testet. Det viste sig at alle skulle have dansk på trin 4, som er det højeste niveau på FVU.
Jesper Sommer på arbejde på lageret hos Ensinger Plast
7. december 2019I job og i uddannelse – samtidigt Jesper Sommer er maskinarbejder på Ensinger Plast, som har engelsk som koncernsprog. Derfor har Jesper været på kursus hos den lokale VUC for at få forbedret sit engelsk. Han synes det er en god idé at forbedre sine engelskkundskaber på denne måde. Det er næsten optimalt at have skole og arbejdsplads så tæt på hinanden. På den måde er det let at få undervisningen passet ind i jobbet, selv om det ligger i arbejdstiden.